10 ماده غذایی بیماری‌زا | تغذیه سالم

شاید براتون باحال باشین بدونین غذاهای اصلی تشکیل دهنده برنامه غذایی روزانه شما متهم به ایجاد زمینه ای مناسب واسه گسترش مریضیای جور واجور در جوامع انسانی شده باشن.

این 10 گروه از مواد غذایی عامل بروز و گسترش بیشتر از 40 درصد از مریضیای مختلفی هستن که افراد در نتیجه مصرف مواد غذایی به اون گرفتار می شن. سبزیجاتی مانند کاهو و کلم که دارای برگ سبز هستن بر خلاف این که می تونن تامین کننده بخش مهمی از نیازای بدن باشن، 24 درصد موارد از گسترش مریضیایی که سازمان غذا و دارو اونا رو به عنوان ده مریضی خطرناک به وجود اومده به وسیله آلودگیای میکروبی معرفی کرده به خود اختصاص میدن. مصرف این گروه از مواد غذایی می تونه منتهی به گسترش مریضیای مختلفی در میان جوامعی که از اونا در برنامه غذایی خود استفاده می کنن، شده و نتیجه های نامطلوبی رو در زندگی اونا به همراه داشته باشه.

 

در گروه بزرگی از آدمایی که به آلودگی باکتریایی سالمونلا گرفتار می شن، مصرف تخم مرغ عامل دچار شدن به بیماریه و در نتیجه عامل اصلی دچار شدن به مریضیای باکتریاییه که در نتیجه مصرف غذاهای رستورانی، آدما به اون گرفتار می شن. اگه گوشت ماهی در شرایط مناسبی نگهداری نشده یا تحت شرایط مناسبی کنسرو نشده باشه می تونه ایجاد کننده دچار شدن انگار مسمومیت غذایی شه که شاید بشه گفت مصرف ماهی تن رو میشه مهم ترین دلیل دچار شدن به این نوع مسمومیت به حساب آورد. 

اگه صدفای خوراکی رو از آبای آلوده به ویروسای تولید کننده مریضی جفت و جور کرده باشیم باید نسبت به دچار شدن به مریضیای معده که در اثر دچار شدن به این نوع آلودگی درست می شن، نگران باشیم. سیب زمینی یه ماده غذاییه که می تونه در اثر وجود عوامل مریضی زایی در موادی که این نوع ماده غذایی به همراه اون سرو شده سریع آلوده شده و منتهی به دچار شدن به مریضیای جور واجور شه.

 

پنیر هم یه ماده غذاییه که در مراحل اولیه تولید می تونه به باکتری سالمونلا آلوده شده و دلیل دچار شدن به مریضی شه.<!– < از اونجا که واسه جفت و جور بستنیای خونگی از تخم مرغ خام استفاده می شه، در بیشتر موارد خوردن بستنیای خونگی با دچار شدن به مریضیای به وجود اومده به وسیله مصرف تخم مرغ خام همراه هستش. اگه باکتری سالمونلا بتونه خود رو به بافت داخلی گوجه فرنگی برسونه، دیگه نابود کردن این باکتری بدون پختن اون امکا ن پذیر نیس و در اینجور شرایطی به کار گیری گوجه فرنگی خام بیشتر با دچار شدن به مریضی همراه هستش. اگه دانه های خوراکی به هر دلیلی آلوده شده باشن، مصرف جوونه های خام یا جوونه های سبزی که بخوبی پخته نشده باشن، بیشتر با گسترش مریضیای مختلفی همراه هستش. شکلای جور واجور توت مثل توت فرنگی، توت سفید یا شاتوت متهم به گسترش مریضیای خطرناکی در جوامع انسانی بودن، اگه در سال 1997 میلادی هم این ماده غذایی منتهی به گسترش مریضی هپاتیت در خیلی از کشورها شده بود. پس با در نظر گرفتن مهم بودن این موضوع و در نظر گرفتن این 10 ماده غذایی، سهم مهمی در برنامه غذایی روزانه ما آدما دارن. باید از این پس بیشتر از قبل در مصرف مواد غذایی جور واجور احتیاط کنیم.

دیدگاه خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *